EPDM op uw dak in regio Mol

Denkt u eraan EPDM op het dak van uw woning in Mol, Lommel of elders in de omgeving, te laten leggen? EPDM, een synthetisch rubber, staat bekend om zijn duurzaamheid, elasticiteit en uitstekende weerbestendigheid. Voor wie een kwalitatieve en langetermijnoplossing, is EPDM dé keuze bij uitstek.

De expertise achter het plaatsen van EPDM op uw dak

Het plaatsen van EPDM is een proces dat vakmanschap vereist. Allereerst wordt de ondergrond nauwkeurig voorbereid en gereinigd. Daarna wordt de EPDM-membrane uitgerold en zorgvuldig bevestigd, zonder naden of overlappingen, wat lekkages voorkomt. Door zijn elastische eigenschappen kan EPDM-materiaal zich perfect aanpassen aan de vorm van het dak, waarbij het uitstekend bestand is tegen zowel extreme hitte als kou. Naast de functionele voordelen is EPDM ook een milieuvriendelijke optie. Het materiaal is volledig recycleerbaar en heeft een lage CO2-voetafdruk. Kiezen voor EPDM betekent dus ook kiezen voor een groenere toekomst. Met de expertise van Dakwerken Dacomet maakt u een verantwoorde keuze voor nu én later. Het is mogelijk om EPDM te plaatsen op hellend daken. Heeft u echter een plat dak? Geen enkel probleem! Ook dat is mogelijk indien u een beroep doet op onze dakwerker.

INVESTEER IN EEN KWALITEITSVOL DAK

Dakwerken Dacomet uit Mol

Ons dienstenpakket

Bekijk hier wat Dakwerken Dacomet voor u kan betekenen.

shutterstock 796611067 1

Plaatsing, renovatie & herstelling van uw hellende dak met talloze afwerkingen
(bv. dakvensters van VELUX).

shutterstock 705444817

Plaatsing, renovatie & herstelling van uw platte dak in roofing of EPDM met talloze afwerkingen (bv. lichtkoepels).

29

Van dakgoten tot ornamenten, Danny werkt uw woning af met lood, zink of koper naar uw persoonlijke smaak.

36

Duurzame bijgebouwen in eiken houtskelet in lijn met uw woning en buitenruimte (bv. tuinhuis of poolhouse).

Kies voor EPDM

Wanneer u kiest voor EPDM voor bijvoorbeeld uw poolhouse of woning, kiest u voor een duurzame investering. Met een levensduur die de 50 jaar kan overschrijden, bent u verzekerd van een zorgeloze bescherming voor decennia. Wij hebben de ervaring en de knowhow om uw EPDM-project, alsook uw volledige dakrenovatie, tot in de perfectie uit te voeren. Neem vandaag nog de stap richting een betrouwbaar en duurzaam dak. Contacteer ons en ontdek de voordelen van EPDM.

painting